Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην κοινότητα Τάλας. Από νωρίς φίλοι του Κινήματος έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στην προεκλογική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές. Μετά τα πολλά τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από κατοίκους της περιοχής και τις συνευρέσεις με ενδιαφερόμενους που έγιναν από στελέχη του Κινήματος, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αφού η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη.

Δόθηκε το στίγμα ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι κυριολεκτικά η μόνη πολιτική δύναμη που έχει τη δυνατότητα να βλέπει στα μάτια τον λαό, χωρίς να φοβάται την οργή και την αγανάκτηση του.

Την έναρξη των ομιλιών πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της Κεντρικής Επαρχιακής Οργάνωσης της Πάφου συναγωνιστής, Πέτρος Κουντουρέσιης όπου εξήγησε το ρόλο που διαδραματίζει το Εθνικιστικό κίνημα στα εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου. Αναφέρθηκε, στο σχέδιο Ομοσπονδιακής λύσης, την ανεργία και την διαφθορά που επικρατεί στα κέντρα εξουσίας και στα υπόλοιπα κόμματα.

Στη συνέχεια, ανέλυσε διεξοδικά του κινδύνους που ελλοχεύουν από μία λύση ΔΔΟ, τον κίνδυνο τουρκοποίησης όλης της Κύπρου, το ΦΑ, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα θέματα ανεργίας.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για τις Ευρωεκλογές, Μάριου Βασιλείου. Ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στα θέματα οικονομίας, των τραπεζών, της κομματικής διαφθοράς, τις επιπτώσεις μίας λύσης ομοσπονδίας στην οικονομία, την δημογραφική αλλοίωση της πατρίδας μας και στους κινδύνους ισλαμοποίησης της Κύπρου. Τέλος, ανέλυσε τις θέσεις του κινήματος μας για όλα τα σημαντικά θέματα που ενδιαφέρουν τους συμπατριώτες μας και έδωσε έμφαση στο ρόλο των Εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη.

Με το πέρας των ομιλιών έγινε πολιτική συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συναγωνιστές έδωσαν την στήριξη τους στην όλη προσπάθεια μας  και αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία..

tala1 d57ff

tala2 d060d