Κατόπιν συνάντησης του Προέδρου του ΕΛΑΜ με τον Αναπληρωτή Επαρχιακό Λάρνακας Ανδρέα Καδή, ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές Εκλογές για την Επαρχία Λάρνακας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Ανδρέας Καδής γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στη κοινότητα της Μοσφιλωτής, ενώ έχει καταγωγή από το ηρωοτόκο Παλαιχώρι. Αποφοίτησε ως Μηχανολόγος από την Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας και υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία στην 27η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων.

Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Alexander College Λάρνακας, παρακολουθεί μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στη Σχολή Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος και είναι μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου Μοσφιλωτής.

Εργάστηκε στο τμήμα τροφοδοσίας των Κυπριακών Αερογραμμών, στα Κυπριακά Ταχυδρομεία και Διετέλεσε Διευθυντής σε δύο καταστήματα Γνωστής Αλυσίδας Καφεστιατορίων στη Λάρνακα. Τώρα εργάζεται ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου, Έρευνας & Αγοράς, σε εταιρεία με έδρα την Λάρνακα.

Από τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής και ενεργό μέλος στο ΔΣ του Διγενή Μοσφιλωτής, υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Νεολαίας του σωματείου με πλούσια δράση και συμμετοχή σε εορτασμούς Εθνικών Επετείων, οργάνωση και ανάπτυξη ποδοσφαιρικών τμημάτων.

Το 2015 εντάχθηκε στο ΕΛΑΜ, όπου υπηρέτησε ως Οργανωτικός της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας, ενώ σήμερα είναι Αναπληρωτής Επαρχιακός και Επικεφαλής της περιφέρειας ΕΛΑΜ Σταυροβουνίου.

Μέσα από τις τάξεις της Παράταξής μας και την έντονη κοινωνική του δράση, είναι έτοιμος να προσφέρει στη κοινωνία μέσα από τα έδρανα της Βουλής, για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.