Την μία μετά την άλλη συνάντηση πραγματοποιεί το ψευδοκράτος, σε διάφορες χώρες, δήθεν για το Κυπριακό, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την θέση του. Επόμενη συνάντηση Υψηλού επιπέδου θα πραγματοποιήσει στο σουηδικό Υπουργείο Εξωτερικών, ο Τουρκο”κύπριος” Διαπραγματευτής Κουντρέτ Οζερσάι, ο οποίος, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, θα ευρίσκεται, μέχρι και αύριο, στη Στοκχόλμη.

Πρόκειται να συζητήθουν οι δυνατότητες συνδρομής των διεθνών παραγόντων στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού, παραθέτοντας ταυτοχρόνως τις προτάσεις της τουρκικής κοινότητας της Κύπρου, προκειμένου να είναι αποτελεσματική η όλη προσπάθεια.

Ανάλογες επισκέψεις και ενέργειες, θα εξακολουθήσουν να γίνονται από μέρους του προς διάφορες κατευθύνσεις ανά το παγκόσμιο, προκειμένου να προβάλλονται οι τουρκικές θέσεις και επιδιώξεις, όπως ανέφεραν.

Το μόρφωμα των κατεχομένων συνεχίζει ακάθεκτο να αναβαθμίζει την θέση του διεθνώς, ενώ οι δικοί μας κυβερνώντες συνεχίζουν να κάνουν μαύρα μεσάνυχτα. Επιτρέπουν να νομιμοποιείται ένα παράνομο κράτος που καταπατά κάθε διεθνές δίκαιο.

Θα εκφράσουμε για πολλοστή φορά την δική μας απορία. Τελικά το ψευδοκράτος βρίσκεται στον Βορρά ή στον Νότο;

Με την αδεξιότητα που μας διακρίνει οδηγούμε σταθερά το ψευδοκράτος προς διεθνή αναγνώριση και το Κυπριακό προ τετελεσμένων γεγονότων.