Καταγγελία σοκ για βιασμό ανήλικης στη Λεμεσό προκαλεί αποτροπιασμό στην κοινωνία. Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονο κορίτσι παρασύρθηκε από 36χρονο αλλοδαπό γείτονα της, ο οποίος την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 36χρονος αλλοδαπός, παρέσυρε την 13χρονη σε απόμερο μέρος όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 36χρονος αλλοδαπός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του θύματος αφού ήταν και γείτονες και ομοεθνείς.Το θύμα εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τα γεγονότα και μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ανήλικη, ο 36χρονος την οδήγησε σε χωράφι πλησίον της οικίας της και προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

Με βάσει τα όσα ανέφερε στην κατάθεση της, αυτή είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από το ίδιο άτομο μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, άλλα λόγω απειλών που δεχόταν από τον ίδιο, φοβήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε στους γονείς της. Η 13χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή μέσα από την οποία διαπιστώθηκε η σεξουαλική κακοποίησή της.

Ενώ ποτέ τέτοια φαινόμενα δεν είχαν παρουσιαστεί στην κοινωνία μας, με την αύξηση των αλλοδαπών στο νησί μας βλέπουμε γεγονότα που ούτε κατά διάνοια δεν υπολογίζαμε ότι θα ελάμβαναν χώρο στις δικές μας γειτονιές.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και του πολύ-πολυτισμικού μοντέλου κοινωνίας που εφαρμόζουν οι πολιτικάντηδες.