Σε παζαράκι εκπτώσεων μετέτρεψε η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, το Κυπριακό, θυσιάζοντας στο βωμό της συγκαταβατικής πολιτικής τα ιστορικά και νόμιμα δίκαια μας.

Δυστυχώς τα όσα τονίζαμε, ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε πολιτική, ξεφεύγοντας από αυτή του συμβιβασμού, ακολουθώντας τον δρόμο της διεκδίκησης, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Πέραν των προαναφερόμενων, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και ο μύθος που έπλασαν κάποιοι, για τον σχεδόν «άγιο» Ακκιντζί.

Το ότι το ψευδοκράτος και η Τουρκία αντιπαραβάλουν την ελαστικότερη του στάση στο θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας, για να κάνουμε υποχωρήσεις στο εδαφικό και το περιουσιακό, είναι οιωνός ότι πρέπει να σταματήσουμε άμεσα να εθελοτυφλούμε.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τον Νίκο Αναστασιάδη να δώσει εξηγήσεις   και να αναλάβει τις ευθύνες του. Το να παραμένουμε στις συνομιλίες, από τις οποίες δεν κερδίζουμε τίποτα, παρά μόνο χαρίζουμε και προσφέρουμε και κρατική νομιμοποίηση στο ψευδοκράτος, είναι ολέθριο.

Είναι Εθνική αναγκαιότητα να τεθεί το Κυπριακό στις ορθές του βάσεις και με ομοψυχία, μέσα από ένα κοινό στρατηγικό πλάνο, να ακολουθήσουμε ένα δρόμο υπερηφάνειας, διεκδικώντας όλα όσα μας ανήκουν.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)