Με απολυτή επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η μηνιαία διανομή τροφίμων σε 164 οικογένειες Δημοτών Στροβόλου, η τελευταία για το 2017. Με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Στροβολου, ο Επαρχιακός Λευκωσίας Γιώργος Χατζηιωάννου Σίφου, δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχή συνέχεια των διανομών τροφίμων σε δυσπραγούντες πολίτες του Δήμου μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ανέφερε πως η στήριξη των συμπολιτών μας και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες είναι ηθική υποχρέωση των δημοτικών αρχών, ενώ ευχαρίστησε ξανά το δημοτικό συμβούλιο για την ορθή απόφαση που έλαβε τον περασμένο Απρίλιο καθώς και του υπάλληλους του πολυδύναμου κέντρου Στροβόλου για την μεγάλη βοηθειά τους στην υλοποίηση των διανομών. Επίσης ευχαρίστησε τις γυναίκες του Μετώπου Γυναικών Λευκωσίας του ΕΛΑΜ που πάντα ήταν παρούσες στις διανομές προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια.

Τέλος ευχήθηκε σε όλες τις οικογένειες καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά με το μήνυμα ο καινούργιος χρόνος να φέρει την πολυπόθητη Ελευθερία στην Πατρίδα μας.