Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την απόφαση της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ και των συγκυβερνώντων αυτών, ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ, που με υπουργική απόφαση ενέκριναν τροποποιητικό νόμο για αυτόματη εγγραφή στον ειδικό εκλογικό κατάλογο όλων των τουρκο«κυπρίων» που εξασφάλισαν εως σήμερα ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας ακόμη και αν διαμένουν στα κατεχόμενα.

Η ανθελληνική στάση των ΥΠΕΡπατριωτικής ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την Κύπρο μας. Φανταστείτε τι θα ακολουθήσει αν ου μη γένοιτο εκλεγούν Τουρκο”κύπριοι” ευρωβουλευτές. Ποια στάση θα ακολουθήσουν στα έδρανα της Ευρωβουλής και παράλληλα τι αξιώσεις θα προβάλουν, ενώ παράλληλα θα έχουμε και την αναγνώριση του παράνομου μορφώματος των κατεχομένων δια των επισήμων πλέον εκπροσώπων του οι οποίοι θα βρίσκονται στην Ευρωβουλή.

Γράψαμε και τονίσαμε και σε παλαιότερα Δελτία Τύπου του κινήματος μας, ότι ο ΔΗΣΥ αποτελεί τον Δούρειο Ίππο της Τουρκίας για ένταξη της στην Ευρώπη και δυστυχώς ο χρόνος, αδίστακτος κριτής των πάντων, έρχεται να μας δικαιώσει. Με αυτή την κίνηση ο πολυμήχανος ρίψασπις Νίκος ΑναΝστασιάδης εντάσσει την Τουρκία στην Ε.Ε. από την πίσω πόρτα ανοίγοντας την κερκόπορτα για ολάκερο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Τυχών ένταξη τους στην Ευρώπη δεν θα έχει μόνο ολέθρια αποτελέσματα για την Κύπρο και το Εθνικό μας πρόβλημα, αλλά και για ολάκερη την Ευρώπη, αφού χιλιάδες τούρκοι μετανάστες θα κατακλύσουν την Ευρώπη αλλοιώνοντας πληθυσμιακά πολλές χώρες εξ αυτών. Όσο για την Κύπρο θα δεχθεί μια νέου τύπου εισβολή από πλέον ΝΟΜΙΜΟΥΣ κοινοτικούς ΤΟΥΡΚΟΥΣ μετανάστες, οι οποίοι χωρίς κανένα φραγμό θα μπορούν να κατακλύσουν εν μέσω μιας νυκτής το νησί μας, μετατρέποντας το σε ένα νέο προάστιο της Τουρκίας.

Αυτά δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά αποτελεί την πικρή πραγματικότητα.

Αν οι Συναγερμικοί φώναζαν ότι ο Χριστόφιας αποτελεί την ταφόπλακα του Κυπριακού Ελληνισμού, ο Νίκος ΑναΝστασιάδης με την κυβέρνηση του αποτελεί και ολόκληρης της Ευρώπης.

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές η ψήφος στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν αποτελεί μόνο καθήκον αλλά και Εθνική υποχρέωση. Είναι καθήκον του Κυπριακού Ελληνισμού να διορθώσει το λάθος του με την εκλογή του μειοδότη Νίκου ΑναΝστασιάδη και να κατέλθει μαζικά στις κάλπες στηρίζοντας την μοναδική Εθνική επιλογή. Δεν πρέπει να επιτραπεί η είσοδος τουρκο«κυπρίων» στην Ευρωβουλή.

Όσο για την ανθελληνική κυβέρνηση του ΔΗΣΥ κρίνεται για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων και τους καλούμε για πολλοστή φορά να παραιτηθούν. Η άθλια, μειοδοτική πολιτική τους αποτελεί κίνδυνο ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη του λαού μας και είναι καιρό οι επικίνδυνα κοντόφθαλμοι κυβερνώντες να πάνε στα σπίτια τους, πριν προκαλέσουν μεγαλύτερες καταστροφές.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)