Δυστυχώς με αφορμή την παρούσα κρίση και την ραγδαία οικονομική ύφεση το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δράττει την ευκαιρία και καλεί τον λαό να σταθεί αλληλέγγυος στους συμπατριώτες μας.

Κάνουμε έκκληση στους Έλληνες της Κύπρου όπως στηρίξουν την εγχώρια αγορά με το να προμηθεύονται Ελληνικά προϊόντα (κυπριακά και ελλαδικά). Μόνο έτσι θα αντεπεξέλθουμε σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, συντελώντας στην αναστήλωση της λαβωμένης οικονομίας μας.

Η πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή αποτελεί την ραχοκοκαλιά ενός έθνους και αφού οι κυβερνώντες την αφήνουν ρημαγμένη στο έλεος της κρίσης, απομένει καθήκον στον λαό να την στηρίξει έμπρακτα. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και να περιμένουμε να ορθοποδήσει επιτέλους η οικονομία μας.

Αγοράζοντας εγχώρια προϊόντα, στέλνουμε το μήνυμα ότι σεβόμαστε και στηρίζουμε την παραγωγή της χώρας μας και κατ’ επέκταση του έθνους μας, ενώ παράλληλα τα χρήματα παραμένουν στον τόπο μας, δίνοντας τεράστιες ανάσες στην οικονομία μας.

Άλλωστε είναι καιρός να αποτινάξουμε την ξενομανία που έχει κυριεύσει τον λαό μας με τις αγορές άγνωστης ποιότητας προϊόντων και να συνειδητοποιήσουμε ότι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα (κυπριακά & ελλαδικά) είναι τις πλείστες φορές κατά πολύ περισσότερο ποιοτικά από τα ξενόφερτα.

Ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν στηρίξουμε οι Έλληνες τα ελληνικά προϊόντα, κανείς άλλος δεν θα το πράξει. Αν δεν στηρίξουμε εμείς οι ίδιοι το Έθνος μας και την πατρίδα μας κανείς άλλος δεν θα το πράξει.

Έτσι λοιπόν, στηρίζουμε έμπρακτα την οικονομία του τόπου μας. ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (κυπριακά και ελλαδικά προϊόντα)