Σε καιρούς που η νεολαία παραπαίει, που έχει γίνει έρμαιο των ναρκωτικών, που ζει μέσα στη σκλαβιά, χωρίς όνειρα, χωρίς ιδανικά, ερχόμαστε να δηλώσουμε παρών εμείς, οι νέοι εθνικιστές του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Συνειδητοποιημένοι νέοι και νέες, γεμάτοι θάρρος και τόλμη αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα δεδομένα της εποχής.

Το Μέτωπο Νεολαίας από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ήταν το πιο μάχιμο κομμάτι του. Παρών σε όλα τα εθνικά μνημόσυνα και επετείους. Συμβάλλοντας σε κάθε πράξη αλληλεγγύης του Κινήματος. Καλλιεργώντας οικολογική συνείδηση. Διοργανώνοντας κατασκηνώσεις και εκδρομές στη φύση. Αλλά και με τη συνεχή παρουσία στο δρόμο καταφέραμε με την αξία μας να βρισκόμαστε πρωτοπόροι στον αγώνα για εθνική επιβίωση.

Αντίθετα λοιπόν με τους υπόλοιπους νέους, εμείς οι νέοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σπάμε τα δεσμά της καθημερινότητας και βαδίζουμε σε έναν έντιμο και αγωνιστικό βίο. Εφαρμόζουμε την ιδεολογία του Εθνικισμού κάνοντας την τρόπο ζωής, έχοντας ως πρότυπα μας, τους ένδοξους αγωνιστές του Ελληνικού Έθνους και όχι όλους αυτούς τους ξενόφερτους που προσπαθούν να μας πλασάρουν. Ονειρευόμαστε για το μέλλον μας και μαχόμαστε για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που μας έχουν κλέψει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες, δεν είμαστε οι πολιτικάντηδες του μέλλοντος, είμαστε οι συνεχιστές όλων αυτών που έχουν αγωνιστεί για τα ιδανικά τους και για την ελευθερία τους.  Εμείς δεν προσπαθούμε να κρύψουμε τη μίζερη ζωή μας πίσω από τα πλούτη και την ψεύτικη καλοπέραση, κοιτάζουμε την αλήθεια κατάματα και βαδίζουμε αγέρωχοι σε ένα δύσκολο αγώνα.

Επίσης, τασσόμαστε ενάντια στη νέα μόδα της εποχής, αυτή των ναρκωτικών. Μία μόδα την οποία έντεχνα προωθούν στην νεολαία κάποιοι καλοθελητές έχοντας ως στόχο τους τον πλήρη έλεγχο των νέων. Είμαστε λοιπόν ενάντια σε κάθε εξαρτησιογόνα ουσία, σε κάθε ουσία οι οποία καταντά το μυαλό μας άδειο και το σώμα μας αδύνατο.

Στόχος μας είναι η αφύπνιση της νεολαίας. Θέλουμε μία νεολαία μακριά από εξαρτήσεις, μία νεολαία με ιδανικά, η οποία θα γνωρίζει και θα αντιλαμβάνεται το βάρος της Ελληνικής ιστορίας όπου σαν ιερή παρακαταθήκη μας άφησαν οι ιεροί πρόγονοι μας. Μία νεολαία η οποία θα είναι αντάξια της νεολαίας του Ευαγόρα Παλληκαρίδη και των παλληκαριών της Ε.Ο.Κ.Α.

Όραμα μας να δούμε την εθνικιστική νεολαία να γιγαντώνεται, δίνοντας έτσι την ώθηση στο Εθνικιστικό Κίνημα να μπει και να συνθλίψει αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο που καταδυναστεύει την πατρίδα μας.

Εμείς έχουμε κουραστεί να βλέπουμε την πατρίδα μας να ξεπουλιέται καθημερινά από τους προδότες πολιτικούς του κατεστημένου. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες να λεηλατούν τις γειτονιές μας και να εγκληματούν εις βάρος του λαού μας, να μας παίρνουν τις δουλειές μας. Δεν μπορούμε να ζούμε αβέβαιοι για το μέλλον μας. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε συνομήλικους μας να βασανίζονται και να πεθαίνουν σε μια στιγμή «υπερβολικής δόσης». Εσύ;

Παίρνουμε επομένως την κατάσταση στα χέρια μας. Τα όνειρα μας, το μέλλον μας, εξαρτάτε μόνο από εμάς. Αρνούμαστε λοιπόν να συμβιβαστούμε στον ψεύτικο κόσμο που μας προσφέρουν και ερχόμαστε να χτίσουμε έναν άλλο. Πύκνωσε και εσύ τις γραμμές μας και βάδισε μαζί μας υπερήφανα ή ζήσε γονατιστός με αυτά που σου προσφέρουν. Η επιλογή είναι δική σου. Εμείς την επιλογή μας την έχουμε κάνει, για εμάς, για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας!

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)