Ακόμα μια εκλογική διαδικασία έχει φτάσει στο τέλος της. Πέραν πάσης αμφιβολίας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών καθώς παρουσίασε αύξηση σε αριθμούς ψήφων και έχει διπλασιάσει την κοινοβουλευτική δύναμη του σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

Σύσσωμο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο έχει εξαπολύσει δριμεία επίθεση λάσπης και συκοφαντίας κατά του κινήματος μας, ευελπιστώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα ανακόψει την ραγδαία εκλογική άνοδο μας. Ορισμένοι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, κομματάρχες και άλλοι συστημικοί παράγοντες επιχείρησαν να στείλουν το μήνυμα προς την κοινή γνώμη πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αποτελεί την μέγιστη απειλή για την Κυπριακή Κοινωνία. Δηλαδή, όλοι αυτοί που οδήγησαν μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας στον βούρκο της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, λεηλατώντας τον ιδρώτα και τους κόπους των συμπατριωτών μας, έχουν το θράσος να αισχρολογούν εις βάρος της μοναδικής πολιτικής δύναμης που δεν εμπλάκηκε σε πράξεις διαφθοράς και αγωνίζεται με ζήλο για το καλώς νοούμενο συμφέρον των απλών πολιτών και της Πατρίδας μας.

Εδώ και δεκαετίες, ο απλός κόσμος πένεται από τις δυσβάσταχτες αντιλαϊκές πολιτικές των εκάστοτε εξουσιαστών, οι οποίοι ασελγούν στο σώμα του πολύπαθού λαού μας προς εξυπηρέτηση των ιδιοτελών προσωπικών τους συμφερόντων. Υπερεξουσίες στα τραπεζικά ιδρύματα, πολιτικά σκάνδαλα, υποχωρήσεις στο Κυπριακό, παράνομη μετανάστευση, σοβαρά προβλήματα στον χώρο της παιδείας και της υγείας. Αυτά είναι τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν την Κυπριακή κοινωνία, η οποία ασφυκτιά κάτω από την μπότα της Παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλελευθερισμού, που κατακρεουργούν τον κοινωνικό ιστό μας, την κοινωνική ευημερία μας, και την εθνική, πολιτισμική και θρησκευτική υπόσταση μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έχει πλέον εδραιωθεί στα σπλάχνα την Κυπριακής κοινωνίας και αποτελεί την ατόφια, έντιμη και πατριωτική επιλογή για όλους τους υπερήφανους Έλληνες της Κύπρου. Διεπόμενοι από πνεύμα αγωνιστικότητας, φιλοπατρίας και αλτρουισμού, διατρανώνουμε την άκαμπτη θέληση μας για την απεμπόληση του ασύδοτου πολιτικού συστήματος που κάθεται στο σβέρκο της Κυπριακής κοινωνίας, ώστε να επέλθει η πολυπόθητη αναγέννηση της Πατρίδας και του Λαού μας.

Σωτήρης Παπακυριακου
Πρόεδρος Μετώπου Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)