Σε πολλά ελλαδικά ΜΜΕ ήταν πρώτο θέμα οι περίεργες σχέσεις δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα στελέχη και δικηγόρους του ΑΚΕΛ, όμως, εδώ και δύο εβδομάδες, κανένα ΜΜΕ δεν αφιέρωσε έστω και μια γραμμή ή έστω και ένα λεπτό, πέραν από την εφημερίδα «Πολίτης».

Στα δημοσιεύματα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, υποθέσεις σκανδάλων που συνδέουν τις καταθέσεις Μιλτή στην αγωγή κατά του Χριστόφια, αναφορές για επισκέψεις του Νίκου Παππά στις φυλακές για να δει τον Βενιζέλο Ζαννέτο, διασυνδέσεις του δικηγορικού γραφείου Αρτεμίου & Πιερή με το Μέγαρο Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αφήνουν υπονοούμενα και για τις οικονομικές σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΚΕΛ.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση, τους αρμόδιους φορείς, την Ελεγκτική Υπηρεσία, τον Γενικό Εισαγγελέα, να διερευνήσουν τις καταγγελίες που γίνονται στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Επίσης, καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα, που με το παραμικρό βρίσκουν αφορμή για να κατηγορήσουν το Κίνημά μας, να τοποθετηθούν επίσημα, ενώ προκαλούμε το λαλίστατο, κατά τα άλλα, ΑΚΕΛ, να σταματήσει να κρύβεται, κάνοντας ότι δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν διαβάζει και να πάρει θέση.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)