Τη Πέμπτη 7/11, στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκε Αγιασμός από τον Πάτερ Ευαγόρα, ο οποίος ευλόγησε τον χώρο, αλλά και την προσπάθεια της νέας Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού. Παράλληλα, ο Πάτερ Ευαγόρας ευχήθηκε στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλό αγώνα, καθώς αποτελεί το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Κύπρο, το οποίο μέσα από τον αγώνα του υπερασπίζεται την πίστη μας και αγωνίζεται για την Απελευθέρωση της Ελληνικής μας πατρίδας.

Ακολούθως, ο Επαρχιακός Λεμεσού Γιώργος Νικολάου ευχαρίστησε τον πρεσβύτερο, ο οποίος μέσα από το θεάρεστο έργο του είναι αρωγός και συμπαραστάτης στον αγώνα μας.

Εν συνεχεία, τον λόγο έλαβε ο Οργανωτικός Λεμεσού Πέτρος Αυγουστή, ο οποίος μιλώντας για τη πολιτική επικαιρότητα, αναφέρθηκε στη αυθαιρεσία των τραπεζών, που εκμεταλλευόμενοι τις νομοθεσίες που ψήφισαν ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, συνεχίζουν να ενεργούν εις βάρος των πολιτών. Όπως ανέφερε, έχουν ήδη ξεκινήσει οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, καθώς νομίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα βρουν «λύση» στο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν στην πραγματοποίηση των εκποιήσεων, που ονομαζόταν «ΕΛΑΜ», καθώς μετά από παρέμβαση στελεχών του Κινήματος σε ολόκληρη την Κύπρο, έχουν σταματήσει δεκάδες εκποιήσεις τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο συναγωνιστής, σε ότι αφορά το ζήτημα με τις πολιτογραφήσεις, επεσήμανε ότι μέσα από τα «χρυσά διαβατήρια» έχουν κερδοσκοπήσει συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία που συνδέονται με ολόκληρο το παλαιοκομματικό κατεστημένο. Υπογράμμισε, επίσης, ότι το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για κάθαρση και δικαιοσύνη, απαιτώντας την τιμωρία όσων εμπλέκονται σε σκάνδαλα, υπενθυμίζοντας όμως και τον Συνεργατισμό, όπου το πόρισμα επέρριψε ευθύνες στον ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, όμως και εκείνο το σκάνδαλο συγκαλύφθηκε από το σαθρό πολιτικό σύστημα.