Κατάμεστα ήταν τα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την Πέμπτη 23/2/2017 στην νέα ημέρα λειτουργίας, παρουσία του βουλευτή Αμμοχώστου Λίνου Παπαγιάννη.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή Χάρη Νικολάου ομιλία για τον θρυλικό υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, του οποίοι θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο την ερχόμενη Κυριακή. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αναλυτικά σε διάφορες πτυχές της ζωής του Γρηγόρη Αυξεντίου, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τελευταία μάχη του σταυραετού του Μαχαιρά που βροντοφώναξε «Μολών Λαβέ» και έγινε ολοκαύτωμα για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου καλώντας άπαντες σε αγωνιστική εγρήγορση για τους δύσκολους καιρούς που θα ‘ρθουν για την πατρίδα μας.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικιστικού Κινήματος Λίνος Παπαγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα εντός της βουλής. Αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανέδειξε στο κοινοβούλιο, κάνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που σχετίζονται με την ανεργία, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού Λεμεσού.

Τέλος έγινε κάλεσμα σε όλους να δώσουν δυναμικά το παρών τους την Κυριακή 26/2 στο ετήσιο μνημόσυνο του Σταυραετού του Μαχαιρά.