Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, τής επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στην Ρηνανία-Παλατινάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από παρέμβαση και περαστικών. Λίγο αργότερα, η κοπέλα, η οποία είχε στο μεταξύ μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Die Rheinpfalz, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 15χρονος Αφγανός, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα, έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.

Ακόμη ένα περιστατικό ασύλληπτης βίας διαδραματίζεται στην καρδιά της Ευρώπης ντροπιάζοντας όλους όσους υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και την μαζική εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Είναι πραγματικό θλιβερό η “πολιτισμένη Ευρώπη” να επιτρέπει να φονεύονται ανήλικα κορίτσια από απολίτιστα όντα που η ίδια φιλοξενεί στα εδάφη της. Είναι προφανές ότι τα δικαιώματα των γηγενών, ακόμη και των ανηλίκων πάνε “περίπατο” μπροστά στην ανάγκη των οικονομικών ελίτ που κυβερνάνε να εξασφαλίσουν φτηνό εργατικό δυναμικό και να “πουλήσουν” αντιρατσιστική μούρη.

Είναι απορίας άξιον εάν οι εκατοντάδες φεμινιστικές οργανώσεις, καθώς και όλες οι ΜΚΟ που “αγωνίζονται” για τα δικαιώματα των παιδιών θα απαιτήσουν τον καλύτερο έλεγχο των συνόρων και την μαζική απέλαση όλων των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών από τη Γερμανία αλλά και από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Αν και κάτι τέτοιο θα μείωνε τα βίαια εγκλήματα κατά γυναικών πάνω από 95% είναι, δυστυχώς, σίγουρο ότι καμία σχετική οργάνωση δεν θα πράξει απολύτως τίποτα, τουναντίον, θα υποβαθμίσουν και θα αποσιωπήσουν το γεγονός.