Ο κ. Ακιντζί το τελευταίο διάστημα άρχισε να εφαρμόζει νέες πολιτικές τακτικές με τις καθημερινές του δηλώσεις και να μας στέλλει «υπεραισιόδοξα μηνύματα» και ίσως να έχει τη φαεινή ιδέα ότι, θα μας πείσει… άρχισε να γεμίζει φουλ τις μηχανές του και φαίνεται έχει ένα καλό και έξυπνο επικοινωνιολόγο ο οποίος πειραματίζεται να πετύχει τους στόχους και σκοπούς του. Άδικος ο κόπος τους.

Μια Κυπριακή παροιμία λέει ότι, το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.

Είδαμε πριν λίγο καιρό τους φωστήρες μας εν μέσω πλατιών χαμόγελων, Χρυσάνθου και Ακιντζί να κρατούν κλάδους ελιάς εν μέσω κουβαλητών επαναπροσεγγιστών, μετά να πίνουν καφέ μαζί, όπως τους καλούς κουμπάρους, μετά τους είδαμε να παρακολουθούν θέατρο  στη Λεμεσό, μετά στον τουρκοκρατούμενο ΟΘΕΛΛΟ και τι  ακόμη θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τ’ αυτιά μας, τι θα παρουσιάσουν στην επικαιρότητα οι επικοινωνιολόγοι τους και πόσο θα γελοιοποιηθούν περισσότερο ακόμη.

Να μην ξαφνιαστείτε κυρίες και κύριοι να δούμε στο άμεσο μέλλον και δεν θα είναι παραξενιά, να δούμε και κανένα ψεύτικο γάμο για να μας εντυπωσιάσουν που ο γαμπρός να είναι ελληνοκύπριος και η νύφη έποικος με νταούλια και ζορνέδες με κουμπάρους τον κ. Χρυσάνθου και τον κ. Ακιντζί, με τους επαναπροσεγγιστές στην Εκκλησία ή σε κάποιο τέμενος και στο Μυστήριο να παρευρίσκεται ποιός άλλος από τον Αρχιεπίσκοπο μας και κάποιους Άγιους Μητροπολίτες μας που στηρίζουν τον κ. Χρυσάνθου στο Κυπριακό και στη οικονομία.

Εγώ πάντως δεν θα παραξενευτώ. Όλα λοιπόν να τα περιμένουμε και σίγουρα θα δούμε και άλλες πολλές παραξενιές πολύ σύντομα που δεν θα γνωρίζουμε κατά πόσο αν θα προέρχεται από τούρκο ή Αγγλοαμερικάνο  επικοινωνιολόγο ή από τον κ. Άϊντα με το πλατύ χαμόγελο!!

Που καταντήσαμε με τους πολιτικάντηδες μας να παίζουμε θέατρο στο Κυπριστάν και στη μπανανία μας!!

Είναι καιρός λοιπόν οι κ.κ. Χρυσάνθου και Ακιντζί ή Ακιντζί και Χρυσάνθου αν θέλετε, να αφήσουν κατά μέρος τα πλατιά χαμόγελα και τις εκδηλώσεις τους, γιατί πράγματι έχουν γελοιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και οι δύο τους και στη κοινωνία μας και στο έξω κόσμο.

Τα χαμόγελα τους θα γίνουν γελόκλαμα.

Έφθασε ο καιρός να σοβαρευτούν και να ξαπολήσουν τα μουσκουρούθκια, κατά την Κυπριακή, γιατί λογαριάζουν κι οι δύο τους χωρίς τον ξενοδόχο, που ο ξενοδόχος είναι ο Υπέροχος Ελληνικός και Πατριωτικός Κυπριακός λαός, που δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι, αλλά ξέρει να Αγωνίζεται και να κερδίζει μάχες και το απέδειξε μέσα από την μακραίωνη ιστορία του.

Όσο γονατισμένοι και λυπημένοι κι αν είμαστε σήμερα, θα ορθοποδήσουμε και θα βρούμε την λεωφόρο που πάει στη ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Αυτό το μήνυμα στέλλω σήμερα και στους δυό τους και σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας. Μολών Λαβέ.

Οι συμφεροντολόγοι, τα λαμόγια,   οι γλείφτες και οι ρουσφετοκυνηγοί, είναι πολύ λίγοι μπροστά στην μεγάλη αποφασιστικότητα και τη θέληση του λαού μας, που το αποδείξαμε περίτρανα τον Μάϊο του 2004 με ένα ηχηρό ΟΧΙ. Ο κ. Ακιντζί στηρίζει την αισιοδοξία του στους ολίγους μικρόψυχους δούλους και ανιστόρητους, που σκύβουν το κεφάλι και κάνουν τεμενάδες για λίγο χρυσό.

Α. Κακουλής