Δημοσκόπηση διενήργησε το εκλογικό επιτελείο του Σ. Μαλά για τις Προεδρικές Εκλογές, η οποία αναδημοσιεύεται στον Τύπο, η οποία δείχνει τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου να κλειδώνει την 4η θέση, με ποσοστό 4.7%.

Πιο αναλυτικά, όπως δείχνει το γραφικό, στην πιθανότητα ψήφου, προηγείται ο Ν. Αναστασιάδης λαμβάνει 36%, ακολουθούν ο Σ. Μαλάς 24.5% και ο Ν. Παπαδόπουλος 23.5%, στην 4η θέση βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου 4.7%, ενώ ο Γ. Λιλλήκας λαμβάνει 2.6%.

Πλειάδα δημοσκοπήσεων διενεργούνται το τελευταίο διάστημα, οι οποίες έχουν ως κοινό στοιχείο το γεγονός πως ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου έχει κλειδώσει την 4η θέση, με ποσοστά κοντά στο 5%, αυξάνοντας συνεχώς την διαφορά από τον υποψήφιο της Συμμαχίας Πολιτών.

Στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα συνεχίσουμε προσγειωμένα τον αγώνα μας, καθώς καμία δημοσκόπηση δεν μας εφησυχάζει. Άλλωστε, ποτέ δεν βασιστήκαμε στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, καθώς η μόνη έγκυρη “δημοσκόπηση” για εμάς, είναι το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στις 28 Ιανουαρίου.

Καταλήγοντας, για το ΕΛΑΜ ο αγώνας δεν σταματά στις 28 Ιανουαρίου, αλλά αντιθέτως εντείνουμε τον αγώνα μας, καθώς κανένα ποσοστό δεν είναι ικανοποιητικό μπροστά στον στόχο μας, που είναι η σωτηρία της Πατρίδας μας και η ευημερία του Λαού.