Σε τοποθέτηση του ενώπιον της ολομέλειας της βουλής, ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, με έμφαση πως: όλα όσα προσπαθούν κυβέρνηση και κόμματα, για εξοικονόμηση δήθεν οικονομικών πόρων και αντιμετώπισης της παρανομίας σε οικονομικές συναλλαγές, είναι μάταια, όταν την ίδια ώρα τα οδοφράγματα δεν κλείνουν και δεν μειώνεται η φορολογία στα καύσιμα στις ελεύθερες περιοχές, με αποτέλεσμα χιλιάδες συμπατριώτες μας να μεταβαίνουν για καύσιμα στα κατεχόμενα και να έχουν αφήσει μέχρι σήμερα εκεί 100 εκατομμύρια περίπου ευρώ!

Τα νοικοκυριά έχουν γονατίσει με την ακρίβεια γενικότερα, συμπλήρωσε ο Σωτήρης Ιωάννου και οι συμπατριώτες μας αναμένουν γενναίες μειώσεις!

Ο βουλευτής μας υπενθύμισε παράλληλα τί ακριβώς προβλέπει «ο κανονισμός της πράσινης γραμμής» και έριξε το γάντι στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές Ανδρέα Μαυρογιάννη, επιστρέφοντας του (ξανά) τον χαρακτηρισμό του: «ανιστόρητου» , κάτι που ο κ. Μαυρογιάννης είχε πει στο τελευταίο Debate (τηλεοπτική αναμέτρηση) προς τον Πρόεδρο μας και Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις