Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις και η ραγδαία άνοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου έχει προκαλέσει πραγματικά πανικό στο πολιτικό σύστημα. Όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί μας αντιπάλοι, μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, επίθετα τα οποία αποδομήθηκαν από το Κίνημά μας και τον ίδιο το Λαό. Το γεγονός όμως ότι έφτασαν στο σημείο, και συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Ν. Τορναρίτης, να μας αναφέρουν ότι δεν έχουμε καμία σχέση με το Χριστιανισμό μπορούμε να πούμε ότι δεν το περιμέναμε!

Στην πραγματικότητα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι το πρώτο κόμμα το οποίο υπερασπίζεται τις ορθόδοξες αρχές της Πίστης μας, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα που προσπαθούν να μετατρέψουν το Λαό μας σε στρατιά Άθεων και Απάτριδων ανθρώπων, που θα έχουν ως πατρίδα και θρησκεία τους το χρήμα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ήταν το μοναδικό κόμμα το οποίο συντεταγμένα απέρριψε μέσα στο Κοινοβούλιο το νόμο περί αμβλώσεων, χαρακτηρίζοντας τις εκτρώσεις ξεκάθαρα ως δολοφονία.

Είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο που στήριξε και διοργάνωσε εκδηλώσεις που αφορούν το θεσμό της Οικογένειας, που στις ημέρες μας δέχεται τον πιο αδυσώπητο πόλεμο από τους παγκοσμιοποιητές.

Είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο που στάθηκε ενάντια στην αφαίρεση των ονομάτων των γονέων από τις πολιτικές ταυτότητες, λες και έφερε τα παιδιά ο πελαργός.

Είναι το Εθνικιστικό Κίνημα που ανέδειξε πρώτο το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο θα πολεμήσει την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Αντιθέτως, δεν είναι το Ε.ΛΑ.Μ. το οποίο προωθεί την κατάργηση της αργίας των Τριών Ιεραρχών., δεν είναι το Κίνημά μας το οποίο ζήτησε την κατάργηση των Θρησκευτικών από τα σχολεία, δεν είναι, εν τέλει, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο το οποίο «έκλεψε και τους δύο χιτώνες» του Λαού μας με το κούρεμα καταθέσεων.

Όλα τα πιο πάνω είναι μόνο λίγα από όσα έπραξε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για τις ιερές αξίες της Πίστης μας και της Πατρίδας μας. Αυτό το αναγνωρίζει ο Λαός μας και για αυτό στέκεται στο πλευρό μας, για μία Ευρώπη των Εθνών, πραγματική σύμμαχο της Κύπρου μας.