Σε μία εντελώς ανεκδιήγητη δήλωση προχώρησε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, εκλελεγμένη ευρωβουλευτής με τον ΔΗΣΥ και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΔΗΚΟ, Ελένη Θεοχάρους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον Τουρκοκύπριο υποψήφιο του ΑΚΕΛ δήλωσε ξεκάθαρα η Θεοχάρους πως, «δεν έχει κανένα πρόβλημα, σε περίπτωση λύσης, να ψήφιζε Τούρκο για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας«.

Στην συνέχεια, προσπάθησαν σε δεύτερη εκπομπή να την «σώσουν», αλλά η πάλαι ποτέ Μπουμπουλίνα, επιβεβαίωσε για δεύτερη φορά την θέση της ότι θα ψήφιζε Τούρκο για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κάτι τέτοια ακούει ο Ακιντζί και γελάνε και τα μουστάκια του, αφού βλέπει τους τελευταίους μήνες πολιτικούς της Κύπρου, από τη μία να τοποθετούν από την πίσω πόρτα τους Τουρκοκύπριους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από την άλλη να δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν τους κατακτητές μας για να διοικήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία.

Φαίνεται πως η «αυτοπυρπόληση για την Ένωση» αποτελεί παρελθόν για την κ. Θεοχάρους, η οποία κάτω από τη στέγη του ΔΗΚΟ οφείλει να παρουσιάσει ένα πιο προοδευτικό πρόσωπο ώστε να γίνει αρεστή.

Δεν περιμέναμε βεβαίως κάτι διαφορετικό από άτομα τα οποία μέσα σε λίγα χρόνια έχουν αλλάξει διάφορες πολιτικές στέγες!

Η επιλογή στις 26 Μαΐου είναι μία: Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο – Για μία διαφορετική Ευρώπη, πραγματικό σύμμαχο της Κύπρου στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας