Σε Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Ευρωκοινοβουλίου, παρουσιάζει την τάση ενόψει των εκλογών σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στην Κύπρο, όπου δείχνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εισέρχεται στο Ευρωκοινοβούλιο και να εκλέγει τον πρώτο Έλληνα Εθνικιστή Ευρωβουλευτή από την Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει αισθητή άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκλέγει ευρωβουλευτή, λαμβάνοντας 11%, ποσοστό που επιβεβαιώνει την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς συγκρίνοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές (2.69%), το ΕΛΑΜ έχει αύξηση 409% στα ποσοστά του από τον Μάιο του 2014.

Τα ευρήματα της εν λόγω δημοσκόπησης έχουν σπείρει τον πανικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και στο εγχώριο πολιτικό κατεστημένο, καθώς φαίνεται ότι ο χειρότερος τους εφιάλτης άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά, με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου να εκλέγει για πρώτη φορά ευρωβουλευτή.

Τα ευρήματα της εν λόγω δημοσκόπησης, όσο θετικά και αν είναι για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, δεν αποτελούν αποτελέσματα εκλογών, αλλά μια δημοσκόπηση που καταδεικνύει την εκλογική τάση, αφού μόνο η κάλπη τον ερχόμενο Μάιο θα καταδείξει με ακρίβεια την πραγματική άνοδο του Κινήματος.

Ο αγώνας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου δεν σταματάει με την πιθανή εκλογή ευρωβουλευτή τον ερχόμενο Μάιο, ούτε έχει ως στόχο τις εκλογικές επιτυχίες, αλλά την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την κοινωνική ευημερία του λαού μας. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα, χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες και μεταλλάξεις για υφαρπαγή ψήφων, πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας.