Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα, όπου συζήτησε εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, τις εξελίξεις στα ενεργειακά, το Κυπριακό, αλλά και το όραμα του κινήματός μας για μια Ευρώπη των εθνών.

Αρχικά, ο συναγωνιστής έστειλε το μήνυμα ότι για το ΕΛΑΜ, ο Αλέξης Τσίπρας και όσοι ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο, καθώς δεν σεβάστηκαν το θέλημα του λαού και διάγραψαν την Ελληνική ιστορία για να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Εν συνεχεία, ο Εκπρόσωπος Τύπου καταδίκασε τις δηλώσεις Αναστασιάδη για στήριξη της αντεθνικής συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας ότι ο κάθε Αναστασιάδης και ο κάθε Τσίπρας είναι πάρα πολύ μικροί μπροστά στην ένδοξη Ελληνική ιστορία για να την παραχαράσσουν και να την ξεπουλούν με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα, ο κ. Γεάδη υπογράμμισε ότι οφείλουμε να θέσουμε την Ευρώπη ενώπιων των βαρύτατων ευθυνών της για τη χαλαρή στάση που κρατά απέναντι στη Τουρκία, καθώς την ίδια στιγμή που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκά εδάφη, την ίδια στιγμή που εκδίδει παράνομες NAVTEX εντός της ΑΟΖ ευρωπαϊκών κρατών, την ίδια στιγμή που παραβιάζει συνεχώς το FIR Αθηνών και Λευκωσίας και προκαλεί ευρωπαϊκά κράτη, η ΕΕ συνεχίζει να χρηματοδοτεί την Τουρκία και να μην έχει διακόψει την ενταξιακή της πορεία στην Ευρώπη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως υπογράμμισε ο συναγωνιστής, θα κατέλθει αυτόνομα στις επερχόμενες ευρωεκλογές, διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη ευρωβουλή, όπου θα υπάρχει έντονο εθνικό στοιχείο, καθώς οι λαοί της Ευρώπης ξυπνάνε και η Ευρώπη των Εθνών ανατέλλει.

Επιπρόσθετα, με την συμμετοχή του ΕΛΑΜ στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο, θα περάσουν τα ορθά μηνύματα σχετικά με το Κυπριακό, που είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, όχι δικοινοτική διαφορά, θέση που μόνο τα εθνικά κόμματα της Ευρώπης ασπάζονται και παρουσιάζονται έτοιμοι για την δημιουργία ενός αντι-τουρκικού τόξου.