Πραγματικά συγκλονιστική ήταν η προσέλευση του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος, όπου οι Έλληνες έδωσαν ένα σαφές μήνυμα στην συγκυβέρνηση των ανθελλήνων και τους… δανεικούς προδότες της, ότι δεν θα ανεχθεί την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Παρά την βρώμικη μεθόδευση της κόκκινης Χούντας του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσει από νωρίς την συγκέντρωση με χημικά εκτιμούμε ότι πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Οι αρχές και ιδιαίτερα η υπουργός Προ.Πο, Όλγα Γεροβασίλη πραγματικά… έχασαν το μέτρημα, αφού  έκαναν λόγο για… 60 χιλιάδες διαδηλωτές και 326 πούλμαν, ενώ η πραγματικότητα μιλάει για τουλάχιστον δεκαπλάσια προσέλευση.

Για άλλη μια φορά οι συριζαίοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν ένα γεγονός υψίστης πολιτικής σημασίας μέσω ψευδεπίγραφων «μετρήσεων» από την Αστυνομία. Μετρήσεων που χρησιμοποιήθηκαν και στο προηγούμενο συλλαλητήριο του Συντάγματος και προκάλεσαν γέλια σε όσους έβλεπαν την πραγματική εικόνα.

Νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από τέτοιους αισχρούς τακτικισμούς, ώστε να συνεχίσουν την προδοσία τους έναντι στον Ελληνισμό. Όμως, το μήνυμα των Ελλήνων είναι εξαιρετικά σαφές και καλό θα ήταν να το ακούσουν: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή συμμετέχει ενεργά στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος δήλωσε από την πλατεία Συντάγματος:

“Μια μεγάλη ανθρώπινη πλημμύρα από Πατριώτες και Εθνικιστές στην πλατεία Συντάγματος βροντοφωνάζει: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μην παραδοθεί το Ιερό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ζήτω η Νίκη!”