Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρενέβη τηλεφωνικά το πρωί της Τετάρτης 19/12 στην ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, απαντώντας στον καταιγισμό ύβρεων που δέχεται τις τελευταίες ώρες το κίνημά μας από το σαθρό πολιτικό κατεστημένο με αφορμή το κοινωνικό έργο που παράγουμε.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεάδη, ήταν αναμενόμενο οι γονείς του σχολείου στην Πάφο να έρθουν σε επαφή με το ΕΛΑΜ για να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, καθώς τα πρωτοκλασάτα στελέχη των άλλων κομμάτων κοσμούν τις Κεντρικές φυλακές για σκάνδαλα εκατομμυρίων. Αποτάθηκαν στο ΕΛΑΜ, σημείωσε, γιατί προσπαθεί μέσα από φιλανθρωπικές πράξεις και επιστρέφει τα χρήματα του λαού πίσω στον λαό.

Ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής κονδυλίου ύψους 1,5 εκατομμυρίων για να δοθεί σε δίδακτρα τουρκοκυπρίων μαθητών, με μοναδικό κριτήριο την εθνικής τους καταγωγής, αντί να δίνεται βοήθημα σε όλους τους μαθητές, κάτι το οποίο όπως τόνισε είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων της Κύπρου από το ίδιο το κράτος.