Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρενέβη τηλεφωνικά στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, απαντώντας στα πυρά που δέχεται το Κίνημά μας από κακεντρεχείς δημαγωγούς, διότι έκανε το έγκλημα, κατ’ αυτούς, να παραδώσει μπουφάν σε άπορους μαθητές.

Χαρακτηριστικά, ο συναγωνιστής δήλωσε πως, «όσα δεν φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», καθώς τα κόμματα που εμπλέκονται σε σκάνδαλα, μίζες, διαφθορά, βολέματα και σκοτεινές συμφωνίες, αποκαλούν τις κοινωνικές δράσεις του ΕΛΑΜ ως «ρατσιστικές» και «φιασιστικές», την ίδια στιγμή που οι ίδιοι με την στάση και τις πολιτικές τους, βρίσκονται απέναντι από τον λαό.

Ακολούθως, ο κ. Γεάδη απαντώντας στα περί ρατσισμού, ανέφερε ότι αυτοί που έχουν το πρόβλημα σήμερα, είναι οι Έλληνες της Κύπρου που μένουν άστεγοι, την ίδια στιγμή που οι αλλοδαποί που βαφτίζονται ως «πρόσφυγες» λαμβάνουν τεράστια κονδύλια. Μάλιστα, υπογράμμισε πως την περασμένη Παρασκευή κατά την ψήφιση των προϋπολογισμών είχαν εγκριθεί 10 εκ. ευρώ για μετανάστες, ενώ ταυτόχρονα δεκάδες συμπατριώτες κοιμούνται στο δρόμο».