Από το πρωί, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δέχεται ανήλεη επίθεση σε πολλά ΜΜΕ από κακεντρεχείς δημαγωγούς και διάφορους άλλους «καλοθελητές» που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, γιατί έκανε το μέγα λάθος, κατ’ αυτούς, να παραδώσει μπουφάν σε άπορους μαθητές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οφείλει να απαντήσει σε όλους τους κατήγορούς του, που εξυπηρετούν ότι πιο διεφθαρμένο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο, το σαθρό παλαιοκομματικό κατεστημένο, καθώς, το Κίνημά μας δεν έμαθε, ούτε θα μάθει ποτέ να τα «παίρνει», διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα με αδιαφανείς διαδικασίες, αφού δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα, μίζες, διαφθορά, βολέματα και σκοτεινές συμφωνίες.

Αντιθέτως, εμείς μάθαμε να ξοδεύουμε τα χρήματά μας, καθημερινά και όχι προεκλογικά, για να παρέχουμε βοήθεια σε άπορους συμπατριώτες μας.

Αν είναι αδίκημα η παροχή βοήθειας σε όσους ζουν στο όριο της φτώχειας, να δίνουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, σχολική ύλη, μπουφάν και τσάντες σε άπορους μαθητές, να καλύπτουμε ιατρικές εξετάσεις, να δωρίζουμε πυροσβεστικά συστήματα σε διάφορες κοινότητες και άλλα πολλά, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ…

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)