Με πρωτοβουλία της Ε.Ο. Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε πολιτική συζήτηση με  ομιλητές τον Πρόεδρο του Κινήματος Χρίστο Χριστού, τον βουλευτή Λίνο Παπαγιάννη,   το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μάριο Βασιλείου και τον Επαρχιακό Λευκωσίας Γιώργο Χατζηιωάννου. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις θέσεις του Κινήματος στο Κυπριακό και τις πρόσφατες εξελίξεις, στο κοινοβουλευτικό έργο του ΕΛΑΜ, την οικονομία, τα σκάνδαλα, τις επερχόμενες ευρωεκλογές και τις προοπτικές εκλογής Έλληνα Εθνικιστή ευρωβουλευτή από την Κύπρο.

Άξια συγχαρητηρίων από τους παρευρισκόμενους ήταν η πρόταση του ΕΛΑΜ στην Βουλή για μείωση στο 5% της φορολογίας στον εξοπλισμό προστασίας για τους μοτοσικλετιστές, που θα στόχο έχει την μείωση των θανατηφόρων τροχαίων που μαστίζουν τον τόπο μας όλο και πιο έντονα.

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό και ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους, όπου έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην κοινωνική πολιτική του ΕΛΑΜ, που είτε με προτάσεις στην Βουλή, είτε με έμπρακτη βοήθεια δυσπραγούντων συμπατριωτών μας, στέκεται αρωγός στα προβλήματα του λαού.