Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα στον τύπο πραγματοποίησε η εταιρία CYMAR για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιβεβαιώνοντας όλες τις προηγούμενες που δείχνουν το ΕΛΑΜ σταθερά στην 4η θέση, γεγονός που καταδεικνύει ότι στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, το ΕΛΑΜ θα πατήσει πόδι στην Ευρώπη, εκλέγοντας τον πρώτο Έλληνα Εθνικιστή Ευρωβουλευτή από την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 39%, το ΑΚΕΛ 18%, το ΔΗΚΟ 15%, ακολουθεί στην 4η θέση το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με 11%, ενώ πολύ πιο πίσω βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα, με τους Οικολόγους να λαμβάνουν 4%, την Αλληλεγγύη και την Συμμαχία Πολιτών 2%, ενώ η ΕΔΕΚ μόλις 1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σημειώνει την πιο μεγάλη, ραγδαία και δυναμική άνοδο, καθώς συγκρίνοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές (2.69%), το ΕΛΑΜ έχει αύξηση 409% στα ποσοστά του από τον Μάιο του 2014.

Τα ευρήματα της εν λόγω δημοσκόπησης έχουν σπείρει τον πανικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και στο εγχώριο πολιτικό κατεστημένο, καθώς φαίνεται ότι ο χειρότερος τους εφιάλτης άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά, με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου να εκλέγει για πρώτη φορά ευρωβουλευτή.

Τα ευρήματα της εν λόγω δημοσκόπησης, όσο θετικά και αν είναι για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, δεν αποτελούν αποτελέσματα εκλογών, αλλά μια δημοσκόπηση που καταδεικνύει την εκλογική τάση, αφού μόνο η κάλπη τον ερχόμενο Μάιο θα καταδείξει με ακρίβεια την πραγματική άνοδο του Κινήματος.

Ο αγώνας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου δεν σταματάει με την πιθανή εκλογή ευρωβουλευτή τον ερχόμενο Μάιο, ούτε έχει ως στόχο τις εκλογικές επιτυχίες, αλλά την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την κοινωνική ευημερία του λαού μας. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα, χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες και μεταλλάξεις για υφαρπαγή ψήφων, πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας.