Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελούμενη από τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Μάριο Βασιλείου, Γεάδη Γεάδη, αλλά και συναγωνιστές της Ε.Ο. Λεμεσού, έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Παγκύπρια Κίνηση για τα ψηλά ενοίκια μπροστά από τα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, όπου δεκάδες πολίτες μετά από την εκδήλωση, εις ένδειξη διαμαρτυρίας, έστησαν αντίσκηνα και κατασκήνωσαν στην πλατεία διοικητηρίου.

Κατά την ομιλία του, ο συναγωνιστής Μάριος Βασιλείου τόνισε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του λαού, ενώ έχει ήδη καταθέσει προτάσεις τόσο στο προεδρικό για στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού για τα ψηλά ενοίκια, αλλά και στην Βουλή για διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως για τον κατώτατο μισθό.

Ο λαός αγκάλιασε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, που στέκεται καθημερινά στο πλευρό των πολιτών, καθώς η κοινωνική προσφορά αποτελεί κομμάτι της ιδεολογίας μας και όχι προεκλογικό τέχνασμα για υφαρπαγή ψήφων.