Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δια του Εκπροσώπου Τύπου, Γεάδη Γεάδη, από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Κίνησης ενάντια στα υπερβολικά ενοίκια.

Στην συνάντηση εκφράστηκαν ανησυχίες για την ραγδαία αύξηση των ενοικίων, που επηρεάζουν ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αλλά και τους νέους, ενώ επί τη ευκαιρία, παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας που αφορούν την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι οποίες βρήκαν ανταπόκριση από την κίνηση ενάντια στα υπερβολικά ενοίκια.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει εγγραφεί εδώ και αρκετό καιρό για συζήτηση στον Δήμο Λεμεσού από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Κινήματός μας, όμως δυστυχώς, δεν έχει εξεταστεί μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προχωρήσαμε με κατάθεση των προτάσεων μας στο Προεδρικό για αντιμετώπιση του προβλήματος, μια εξ’ αυτών είναι η επιδότηση των ενοικίων για άνεργους, χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους, νέα ζευγάρια, που δεν έχουν στην κατοχή τους οικία και το ενοίκιο ξεπερνά τα 500 ευρώ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)