Στην παρουσία εκατοντάδων κατοίκων του Ζυγίου και των γύρω χωριών διεξήχθη χθες το βράδυ η συγκέντρωση ενημέρωσης και πληροφόρησης για την μετατροπή του ιστορικού στρατοπέδου της 31ΜΚ σε κέντρο λαθρομεταναστών.

Η κοινοτάρχισσα, η οποία τις τελευταίες μέρες λοιδορήθηκε και συκοφαντήθηκε ασύστολα από επαγγελματίες “αντιρατσιστές”, ενημέρωσε για όλα όσα γνωρίζει η Κοινότητα για το ζήτημα τα οποία βεβαίως είναι ελάχιστα μπροστά στις εξελίξεις που τρέχει καθημερινά η Κυβέρνηση χωρίς να δίνει λόγο στο Ζύγι.

Παρόντες ήταν και βουλευτές από όλα σχεδόν τα κόμματα, πλην του κυβερνητικού, που με αοριστολογίες προσπάθησαν να καλύψουν τις ευθύνες τους αγνοώντας ότι μέλη και στελέχη τους ευθύνονται για το υβρεολόγιο προς την Κοινότητα, την Κοινοτάρχισσα καθώς και το “εμπάργκο” προς τις ψαροταβέρνες του Ζυγίου.

Το λόγο πήρε και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματός μας, Γεάδης Γεάδη ο οποίος αναφέρθηκε στην υποβάθμιση που θα δεχθεί η περιοχή λόγω του συγκεκριμένου κέντρου και ξεκαθάρισε πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα είναι εναντίον των Ελλήνων της Κύπρου. Τέλος, τόνισε πως το ΕΛΑΜ θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και θα στηρίξει το δίκαιο αίτημά τους στο δρόμο, με πράξεις και όχι με λόγια λαμβάνοντας το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κυκλοφόρησε έντυπο υπογραφών το οποίο υπέγραψαν οι συναγωνιστές Γεάδης Γεάδη, Μάριος Βασιλείου, Σωτήρης Ιωάννου καθώς και άλλα στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που έδωσαν το παρόν τους.