Συνάντηση στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είχαν ο επικεφαλής της Κίνησης για τα ψηλά ενοίκια, Λευτέρης Γεωργίου, με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Γεάδη Γεάδη. Κατά την διάρκεια τη συνάντησης ακούσαμε και αφουγκραστήκαμε το προβλήματα που έχει εντοπίσει η κίνηση, που έχουν οδηγήσει μεγάλο αριθμό συμπατριωτών μας στον δρόμο, αφού οι τιμές των ενοικίων είναι πλέον απαγορευτικές.

Παράλληλα, όσο αφορά τον Δήμο Λεμεσού, όπου το πρόβλημα με τα ψηλά ενοίκια είναι πιο έντονο, το Κίνημά μας έχει εγείρει από τις αρχές Σεπτεμβρίου το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει εδώ και λίγες μέρες πρόταση στο Προεδρικό, που αποτελούσε μέρος των προεκλογικών μας θέσεων στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές, που προνοεί την επιδότηση των ενοικίων για άνεργους, χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους, νέα ζευγάρια, που δεν έχουν στην κατοχή τους οικία και το ενοίκιο ξεπερνά τα 500 ευρώ, καλώντας ευθέως την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για επίλυση αυτού του σημαντικού κοινωνικού προβλήματος.

Με το πέρας της συνάντησης και της εποικοδομητικής συζήτησης, ο συναγωνιστής εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του ΕΛΑΜ στον αγώνα της εν λόγω κίνησης, καθώς όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα στο παρελθόν, βρισκόμαστε στο πλευρό των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες, αλλά με αλτρουισμό, καθώς η κοινωνική προφορά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιδεολογίας μας.