Τις τελευταίες ώρες, επί τη ευκαιρία της αποτροπής των εργασιών για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών στο Ζύγι, παρακολουθούμε αυτούς που μετέτρεψαν σε επάγγελμα την προστασία των «μεταναστών», να παραποιούν τα γεγονότα για να αλλοιώσουν την αλήθεια, ούτως ώστε να ξεσπάσουν σε ανηλεή επίθεση κατά των κατοίκων της κοινότητας, αλλά και για να βγάλουν την χολή τους κατά του Κινήματός μας.

Τους διαβεβαιώνουμε όμως, ότι η λάσπη που πετάνε, δεν θα λερώσει κανέναν άλλον, παρά μόνο τους ιδίους.

Ο λαός όμως, μπορεί να επιλέξει ελεύθερα, μεταξύ αυτών που νοιάζονται ΜΟΝΟ για τους αλλοδαπούς και του έχουν γυρίσει την πλάτη, και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που νοιάζεται πρωτίστως για τον γηγενή πληθυσμό αυτού του νησιού, τους Έλληνες της Κύπρου.

Οι ΕΛΑΜίτες, όπως πράττουν εδώ και χρόνια, θα συνεχίσουν να βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων οποιασδήποτε περιοχής, όποτε αυτοί το χρειαστούν, χωρίς κούφια λόγια και κάλπικες υποσχέσεις.

Γι’ αυτό, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Ζυγίου, να μην μετατραπεί το ιστορικό στρατόπεδο των Καταδρομών, σε Κέντρο Υποδοχής λαθρομεταναστών.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)