Πανηγυρίζει στην πλάτη του λαού μας ο λεγόμενος πρόεδρος της ψευδοβουλής για το οδόφραγμα της Δερύνειας, αφού όπως δήλωσε, το άνοιγμα των οδοφραγμάτων Λεύκας και Δερύνειας θα βοηθήσει την τουριστική βιομηχανία, το εμπόριο και γενικότερα την οικονομία του ψευδοκράτους.

Η Κυβέρνηση, χωρίς να αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις, προχωρά σε διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, που με μαθηματική ακρίβεια θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην οικονομία, αφού η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου αποτελεί τον τουριστικό οικονομικό πνεύμονα της Κύπρου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που εκφράζει την κάθετη και ξεκάθαρη διαφωνία του σε σχέση με την διάνοιξη των οδοφραγμάτων, που συντηρούν την κατοχή και εξυπηρετούν την Τουρκία και το ψευδοκράτος.

Επί τη ευκαιρία, γνωστοποιούμε ότι πραγματοποιείται παγκύπρια εκστρατεία συλλογής υπογραφών με αίτημα να μην ανοίξει το οδόφραγμα της Δερύνειας αλλά και να κλείσουν όλα τα υπόλοιπα, οι οποίες θα παραδοθούν την Πέμπτη, 08/11/18, στο Προεδρικό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)