Σε μια όμορφη και σεμνή τελετή, όπως τους αρμόζει, οι ΕΛΑΜίτες τίμησαν το βράδυ της Πέμπτης 1/11/18 στην Λεμεσό τους Αθάνατους συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που την 1η Νοεμβρίου το 2013 πότισαν με το αίμα τους την είσοδο των Γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Κατά την ομιλία του εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας, ο συναγωνιστής Πέτρος Αυγουστή τόνισε οι δύο συναγωνιστές ζουν και μάχονται μέσα από τον δικό μας αγώνα, παρόντες σε κάθε Εθνικό κάλεσμα, κρατώντας ψηλά τα αιώνια λάβαρα του Ελληνισμού.

Εν συνεχεία ο Επαρχιακός Λεμεσού Γιώργος Γεωργίου τόνισε ότι απ’ την στιγμή που ο Μάνος και ο Γιώργος δεν δείλιασαν μπροστά στις σφαίρες, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τον αγώνα μας.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου δήλωσε ότι το ΕΛΑΜ τιμά την μνήμη των σύγχρονων μαρτύρων του Ελληνισμού, όπως είναι ο Τάσος Ισαάκ, ο Σολωμός Σολωμού, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις, ή οι ιδέες σου», υπογραμμίζοντας ότι ο Μάνος και ο Γιώργος έκαναν την υπέρτατη θυσία, δίνοντας την ζωή τους για τα ιδανικά και τις αξίες του Ελληνισμού.

Ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών από τον Επαρχιακό Λευκωσίας Γιώργο Χατζηιωάννου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά!