Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Μάριος Βασιλείου παρευρέθηκε στην εκπομπή του Κάπιταλ «Η Αλήθεια καίει», με θέμα το Κυπριακό και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις, ενώ στο τέλος της εκπομπής, για άλλη μια φορά φάνηκε το μίσος, το σύμπλεγμα κατωτερότητας και τον τρόμο που διακατέχει το κίνημα οικολόγων απέναντι στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την ραγδαία άνοδό του.

Όσο αφορά το Κυπριακό, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στους εσφαλμένους χειρισμούς όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, που στον βωμό μιας λύσης τουρκικών  προδιαγραφών, υποβαθμίζουν το Κυπριακό από πρόβλημα εισβολής και κατοχής, σε μια δικοινοτική διαφορά.

Εν συνεχεία, ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε στην απαράδεκτη στάση των Κύπριων ευρωβουλευτών, που καταψήφισαν τροπολογία του ENFστην ευρωβουλή, που σκοπό είχε την διακοπή της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην ΕΕ και την αποκοπή όλων των κονδυλίων προς την Τουρκία.

Παράλληλα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΕΛΑΜ καταδίκασε τους χιλιάδες ελληνόφωνους που περνάνε καθημερινά τα οδοφράγματα, ενισχύοντας οικονομικά την κατοχή της πατρίδας μας, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του Εθνικιστικού Κινήματος για άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Ακολούθως, ο συναγωνιστής σχολιάζοντας τις αυξημένες ροές λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, τονίζοντας ότι αναγκαιεί άμεσα η θέσπιση μιας σοβαρής και εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής, για να μην φθάσουμε στο σημείο να είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα, αλλά και να προστατεύσουμε τους πολίτες από την απειλή των τζιχαντιστών που κατέκλυσαν την πατρίδα μας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής, επανειλημμένα, η εκπρόσωπος των κόκκινων οικολόγων, διέκοπτε αγενώς τον συναγωνιστή για να εκφράσει τις αντεθνικές της θέσεις, αλλά και για να βγάλει το μένος που την διακατέχει απέναντι στο ΕΛΑΜ με υβριστικές αναφορές και ψεύδη, με τον συναγωνιστή να την καλεί στην τάξη και να μην ρίχνει το επίπεδό της συνομιλίας για να ασχοληθεί με τις προκλήσεις της, απαξιώνοντας την συμπεριφορά της.