Στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του TVONE,  o πολιτικός αναλυτής Χρίστος Γεωργίου, προέβη σε εμετικές δηλώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των οδοφραγμάτων, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Πιο συγκεκριμένα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή «σκληρού συνόρου στα οδοφράγματα», υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτο να πραγματοποιούνται σκληροί έλεγχοι στους Ε/κ που διασχίζουν τα οδοφράγματα, μεταβαίνοντας στις κατεχόμενες περιοχές, την ίδια στιγμή που είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα οδοφράγματα αποτελούν ξέφραγο αμπέλι και την μεγαλύτερη πηγή παρεμπορίου, που πλήττει την ανεπανόρθωτα της οικονομία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίκρινε επίσης τις παλαιότερες αποφάσεις του τμήματος τελωνείου, οι οποίες πλέον δεν υφίστανται, για καθολική απαγόρευση αγοράς φαρμάκων και προμήθειας καυσίμων από τα πρατήρια των κατεχομένων, που λειτουργούν ξεκάθαρα εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργίου ξεστόμισε την εξωφρενική άποψη πως η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έχει κανένα ρόλο όσο αφορά την λειτουργία των Οδοφραγμάτων, υπερασπιζόμενος πλήρως όσους ελληνόφωνους διασχίζουν καθημερινά τα οδοφράγματα, ενισχύοντας οικονομικά την κατοχή, δίνοντας ταυτόχρονα κρατική υπόσταση στο παράνομο έκτρωμα που δημιούργησε ο Ντενκτάς.

Ο κ. Γεωργίου με τις εμετικές αυτές δηλώσεις, τάχθηκε ξεκάθαρα εναντία στα Εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας, προωθώντας συνάμα τους πάγιους πολιτικούς στόχους των κατακτητών. Είναι ολοφάνερο πως ορισμένοι στον χώρο της δημοσιογραφίας και των Μέσων Ενημέρωσης, βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία με στόχο την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, προωθώντας συγκεκριμένες ζημιογόνες για την πατρίδα μας πολιτικές και αντιλήψεις, που προωθούν μια τουρκικών προδιαγραφών “λύση”, για να επωφελούν οι κατακτητές της πατρίδας μας και οι σφετεριστές των περιουσιών μας.