Ξεκίνησε σήμερα (03/10/18) ο οδικός έρανος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στο περίπτερο που στήθηκε στην αρχή της Λεωφόρου Μακαρίου, στη Λευκωσία για την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης και ενημέρωσης του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη ζωή», όπου παρέδωσε την οικονομική εισφορά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Γεάδη ανέφερε ότι “η σημερινή εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε το σύνδεσμο και να δώσουμε ελπίδα στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους στο δύσκολο αγώνα τον οποίο έχουν μπροστά τους. Οφείλουμε όλοι μαζί, κόμματα, πολιτεία, οργανωμένοι φορείς να τους στηρίξουμε στο έπακρο”.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για άλλη μια φορά επέστρεψε μέρος των χρημάτων της κρατικής χορηγίας σε όσους την έχουν πραγματική ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιδεολογικής ταυτότητας του Εθνικιστή.