Χαιρετίζουμε την παρουσία των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 Blk52+ στους ουρανούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, αν και γνωρίζουμε ότι ήταν προεκλογικό τέχνασμα με αλλότρια κίνητρα.

Επί τη ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που είναι η εφαρμογή του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος και η δημιουργία ισχυρής αποτρεπτικής δύναμης μέσω της αναβάθμισης του αξιόμαχου της Εθνικής Φρουράς. Ακριβώς αντίθετη δηλαδή, με τα όσα πράττει η Κυβέρνηση με την υποβάθμιση της εφεδρείας, αλλά και το κλείσιμο φυλακίων και στρατοπέδων.

Ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και την αντίδραση του ΑΚΕΛ, αφού ήταν οι μόνοι που ενοχλήθηκαν πέραν από την Τουρκία και το ψευδοκράτος.

Με την στάση τους αυτή επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά ότι τους ενοχλεί κάθε αναφορά σε Χριστιανική Θρησκεία, σε Ελλάδα και σε Ελληνικό Έθνος. Αντιθέτως, ΔΕΝ έχουν κανένα πρόβλημα με την Μουσουλμανική Θρησκεία, τον τουρκικό σοβινισμό, τα τουρκικά στρατεύματα, την κατοχή, τους έποικους, ακόμα και με τους προκλητικούς εορτασμούς στα Κόκκινα για τους οποίους ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξέδωσαν ανακοίνωση καταδίκης, σε αντίθεση με την σημερινή κάθετη διαφωνία τους.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)