Βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (1/10) κοντά στην οδό Πινδάρου στη Λευκωσία, όπου δύο αλλοδαποί άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της συμπλοκής ανασύρθηκαν μαχαίρια, ενώ να σημειωθεί ότι μέχρι να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, οι δυο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

Είναι ολοφάνερο πως η ραγδαία και ανεξέλεγκτη κάθοδος αλλοδαπών προς την πατρίδα μας έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Τόσο οι «πρόσφυγες» που καθημερινά εισέρχονται στα εδάφη μας μέσω των θαλάσσιων ακτών της πατρίδας μας, όσο και μια μερίδα κοινοτικών μεταναστών οι οποίοι εισήλθαν και διαμένουν στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας , προβαίνουν σε εγκληματικά κρούσματα, μη σεβόμενοι την χώρα που τους φιλοξενεί.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για αναβάθμιση του Αστυνομικού σώματος ουτος ώστε να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η εγκληματικότητα που μαστίζει την κοινωνία μας. Επιβάλλεται να παρθούν άμεσα, κατασταλτικά και αυστηρά μέτρα για την πάταξη όλων αυτών των δυσάρεστων φαινομένων. Το κράτος πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του πράττοντας τα δέοντα, ώστε να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη και να αποκατασταθεί η χαμένη ασφάλεια των πολιτών μας.

Επιβάλλεται, η χάραξη μιας ορθής μεταναστευτικής πολιτικής ώστε να αντιμετωπιστούν δεόντος τα ζωτικής σημασίας προβλήματα που επιφέρει η τεράστια κάθοδος αλλοδαπών προς την πατρίδα μας.

Ας αντιδράσουμε το συντομότερο, πριν οδηγηθούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια.