Το εθνομηδενιστικό και ανθελληνικό πρόσωπο της “πρώτης φορά αριστερά” κυβέρνησης αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στον ΟΗΕ πριν από λίγο.

Αφού περηφανεύτηκε για πολλοστή φορά για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τις ορδές των λαθρομεταναστών και κατήγγειλε την “εθνικιστική πολιτική”, αναφέρθηκε περιχαρής στην προδοσία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Προωθούμε ενεργά τη σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη στα Βαλκάνια, μέσω μιας πολιτικής επίλυσης προβλημάτων, εντάσεων και ανοιχτών ζητημάτων με τους γείτονές μας, που ξεκλειδώνει την προοπτική τους για ένταξη στην ΕΕ και σε άλλους Διεθνείς Οργανισμούς, εφόσον το επιθυμούν. Μέσω του διαλόγου μας με την Αλβανία, αλλά κυρίως μέσω της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών με τη βόρειο γείτονά μας – μια Συμφωνία που δεν είναι μόνο σημαντική για την περιοχή, αλλά μπορεί να αποτελέσει και μοντέλο για την επίλυση διαφορών. Μια Συμφωνία που δεν προέκυψε μέσω της επιβολής του ισχυρότερου και των συμφερόντων του, αλλά ήταν αμοιβαίως αποδεκτή, προασπίζοντας την αξιοπρέπεια και των δύο πλευρών».

Αξίζει να σημειωθεί η αλαζονεία και η στρέβλωση της πραγματικότητας που κάνει ο ΗΠΑνθρωπος Τσίπρας, αφού βαφτίζει μια άνευ προηγουμένου προδοσία και παραχώρηση της Ιστορίας μας και του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς ως “μοντέλο για την επίλυση διαφορών”.

Όντως το να παραδίδεις “γη και ύδωρ” στους εχθρούς του Έθνους είναι μοντέλο επίλυσης διαφορών, αφού μετά δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον επικύριαρχό σου.

Τέλος, η αποστροφή του λόγου του “μια Συμφωνία που δεν προέκυψε μέσω της επιβολής του ισχυρότερου και των συμφερόντων του” είναι και η τελική επιβεβαίωση πως η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών υπεγράφη κατ΄ εντολήν Αμερικάνων και Ευρωπαίων και οι υποτακτικοί Τσίπρας και Καμμένος εκπλήρωσαν με το παραπάνω τις επιταγές τους.

Επαναλαμβάνουμε πως την προδοσία της Μακεδονίας θα ακυρώσει η Χρυσή Αυγή έχοντας στο πλευρό της τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό!

ΠΗΓΗ