Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως εγκρίνει «την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας ύψους €5.300 στο πολιτικό κόμμα «Ενωμένοι Δημοκράτες», για κάλυψη της ετήσιας συνδρομής τους στο Κόμμα των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, ALDE Party»

Αυτή είναι η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας και με πολύ απλά λόγια μας ενημερώνει πως η Κυβέρνηση αποφάσισε να παραχωρήσει πέντε και κάτι χιλιάδες ευρώ, από τη τζέπη των φορολογουμένων εννοείται, προς τους Ενωμένους Δημοκράτες (ένα κόμμα που ανανεώνει την ιστοσελίδα του κάθε έξι μήνες) για να παραχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τα χρήματα σε ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κάπως έτσι φαίνεται πως διατηρούνται εν ζωή οργανώσεις που στήριξαν ολόθερμα τους δύο (από τους 4) Ομοσπονδιακούς υποψηφίους στις πρόσφατες Προεδρικές Εκλογές. Κάπως έτσι κατασπαταλείται το δημόσιο χρήμα, για να επιβιώνουν άνθρωποι που έχουν κάνει καριέρα την Ομοσπονδία και μια δήθεν επανένωση.

Και για να είμαστε σαφείς αναφερόμαστε στους Γιώργο Βασιλείου και Πραξούλα Αντωνιάδου και ένα κόμμα που από το 2006 είναι εκτός Κοινοβουλίου. Παρ’ όλα αυτά και παρ’ ότι δεν δικαιούνται ούτε ευρώ, εν τούτοις η Κυβέρνηση Αναστασιάδη αποφάσισε να τους στηρίξει.

Θυμίζουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για χρόνια ολόκληρα είχε καθημερινή δράση και παρείχε σημαντική βοήθεια σε συμπατριώτες μας, δίχως να λαμβάνει ούτε ένα ευρώ.