Με απόλυτη επιτυχία η διανομή σχολικών ειδών που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, κάνοντας πράξη το προεκλογικό του σύνθημα «Τα λεφτά του λαού, ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ», επιστρέφει μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης μέρος των χρημάτων της κομματικής χορηγίας σε ευπαθείς ομάδες συμπατριωτών μας.

Πέραν των δεκάδων παιδιών που πέρασαν από τα Πολιτικά Γραφεία Αμμοχώστου για να παραλάβουν την σχολική τους τσάντα, που περιείχε όλα τα απαραίτητα για την προσεχή χρονιά, τα στελέχη του Κινήματος διένειμαν σχολικά είδη κατ’ οίκον σε άπορες οικογένειες αλλά και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει ακατάπαυστα  να στηρίζει το δημόσιο σχολείο και τη δωρεάν παιδεία, ενώ παράλληλα συνεχίζει να στέκεται έμπρακτα αρωγός τις ομάδες του πληθυσμού που η κυβέρνηση έσπρωξε στην ανέχεια, επιστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος της κομματικής χορηγίας στον Λαό, μέσω αντίστοιχων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.