Η έκτακτη υπουργική σύσκεψη για τις απανωτές ροές λαθρομεταναστών και προσφύγων κινείται προς την ορθή κατεύθυνση. Ωστόσο, τα μέτρα που θα παρθούν πρέπει να έχουν άμεση εφαρμογή, για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται να μετατραπούν στρατόπεδα σε Κέντρα Υποδοχής Αιτητών Πολιτικού Ασύλου, ενώ απαιτεί να διακοπούν άμεσα τα επιδόματα που παραχωρούνται. Επιπλέον, θα πρέπει να προχωρήσουν σε άμεση απέλαση και επαναπροώθηση των λαθραίων μεταναστών, πίσω στις χώρες τους.

Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι η αυξητική τάση εισροής “μεταναστών”, πραγματοποιείται την στιγμή που ο πόλεμος στην Συρία τελειώνει, ενώ οι δυνάμεις του Άσαντ επιχειρούν στο Ιντλίμπ, που αποτελεί το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών, οι οποίοι πλέον ψάχνουν έξοδο διαφυγής. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας την Κυβέρνηση, ότι πρέπει να εφαρμόσει άμεσα αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, για να μην βιώσουμε όσα θλιβερά συμβαίνουν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη όπου παρατηρείται τεράστια αύξηση εγκληματικότητας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)