Τελειωμό δεν έχουν οι «μεμονωμένες» επιθέσεις των «αναξιοπαθούντων προσφύγων» στην Ευρώπη.

Στην προκείμενη περίπτωση αφγανός με γερμανική άδεια παραμονής επετέθη αδιακρίτως με μαχαίρι στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ στην Ολλανδία. Ακολούθησαν σκηνές πανικού καθώς επιβάτες και τουρίστες που ήταν εκεί γύρω έτρεχαν πανικόβλητοι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο αφγανός δράστης μαχαίρωσε δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε άσχημη κατάσταση.

Η ουσία της ειδήσεως βρίσκεται στη δήλωση του εκπροσώπου της αστυνομίας του Άμστερνταμ ο οποίος και ανέφερε: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας ότι υπήρξε τρομοκρατικό κίνητρο». Συνεπώς ο …. ευπαθής αφγανός είναι άλλος ένας εξτρεμιστής εγκληματίας που απλώς κατέδειξε για άλλη μια φορά τα “οφέλη” του πολυπολιτισμού.

Φυσικά τέτοιες επιθέσεις αποτελούν συνήθη φαινόμενα στην Ευρώπη των ανοικτών συνόρων και της παγκοσμιοποιήσεως, όπου εισρέουν κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες, ισλαμιστές και εξτρεμιστές. Ενάντια σε όλη αυτήν την εντεινόμενη παροξυσμική κατάσταση, αναδύονται σιγά σιγά οι εθνικές δυνάμεις αντιστάσεως και σίγουρα οι ερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι καθοριστικές.

Ή με τα Έθνη και τον Πολιτισμό ή με το Χάος και την Παγκοσμιοποίηση!

Για όσους κλείνουν τα μάτια, ότι στην Κύπρο δεν γίνονται έτσι επεισόδια, να θυμίσουμε τα τελευταία σοβαρά κρούσματα βίας στο Κέντρο Αιτητών Πολιτικού Ασύλου στην Κοφίνου, αλλά και στην Γεροσκήπου, στα Αγρίδια, στην Χλώρακα, στην τουρκοκυπριακή συνοικία Λεμεσού και στην παλιά Λευκωσία. Να θυμίσουμε επίσης το καμπανάκι κινδύνου που κρούει το Κίνημά μας, για τις αυξανόμενες ροές μεταναστών τον τελευταίο καιρό από δήθεν πρόσφυγες της Συρίας, της οποίας έχει τελειώσει ο πόλεμος και ο Άσαντ πλέον επιχειρεί κατά του τελευταίου προπύργιου των τζιχαντιστών στο Ιντλίμπ.