Μέλη και στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) περιόδευσαν το βράδυ της Τετάρτης στις πολύπαθες γειτονιές και πλατείες της Γεροσκήπου και της Χλώρακας, διανέμοντας έντυπο υλικό σε συμπατριώτες μας σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την αύξηση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα, τα στελέχη του Κινήματος συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής, που πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην γειτονιά τους, όντας τρομοκρατημένοι από την μαζική παρουσία μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Επίσης, οι κάτοικοι μας εξιστόρησαν δεκάδες περιστατικά που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν επιθέσεις, κλοπές και καταπάτηση ξένης περιουσίας από παράνομους μετανάστες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Λαού, καλώντας εκ νέου την πολιτεία να λάβει αυστηρά μέτρα, προστατεύοντας τους πολίτες από την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών, διασφαλίζοντας παράλληλα το μέλλον των παιδιών μας στη γη των προγόνων μας, πριν γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας πατρίδα.