Τα πρόσφατα επεισόδια σε Αγρίδια, Χλώρακα, τουρκοκυπριακή συνοικία Λεμεσού, παλιά Λευκωσία και Γεροσκήπου από οργανωμένες συμμορίες αλλοδαπών, κυρίως μουσουλμάνων, αποδεικνύουν την μηδενική μεταναστευτική πολιτική που διαθέτει η Κυπριακή Δημοκρατία και η ανεπάρκεια της να ελέγξει τις ανεξέλεγκτες εισροές λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

Διακίνηση ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων και γκαζάκιων γέλιου σε τουριστικές περιοχές, μαύρη εργασία συναποτελούν την κοινωνική προσφορά αυτών των ομάδων.

Όταν ανοίγεις τα σύνορα σου και τα οδοφράγματα για να εισβάλει εδώ μέσα το τριτοκοσμικό λεφούσι, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες, παίρνουν την Κύπρο 500 χρόνια πίσω οι διάφοροι ψευδό-προοδευτικοί και διεθνιστές πολιτικάντηδες και όχι μόνο κατηγοριοποιούν τους Έλληνες κυπρίους σε δεύτερης κατηγορίας πολίτες, αφού οι αλλοδαποί τυχαίνουν αμέριστης οικονομικής και υλικής βοήθειας από το κράτος αλλά επίσης σήμερα κινδυνεύει και η ατομική τους ακεραιότητα, νιώθουν απροστάτευτοι και χάνουν τις γειτονιές τους και τις πλατειές τους από τις ορδές του μουσουλμανικού χαλιφάτου,

Η ευθύνη βαραίνει αμέριστα τους επαγγελματίες πολιτικούς εγχώριους και ευρωβουλευτές που κάνουν την πάπια, παίρνοντας οδηγίες από τα αφεντικά τους στις Βρυξέλλες, αφήνοντας τους χριστιανούς στο έλεος του θεού.

Η Τουρκία και ο κατοχικός στρατός την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους σουνίτες της Συρίας για να προχωρήσει στον εποικισμό και του νότιου μέρους της Κύπρου. Αυτό γίνεται σταδιακά και με αριθμούς που δεν προκαλούν άμεση αντίδραση από τους Έλληνες αφού βλέπουν το κράτος και το πολιτικό προσωπικό της κυπριακής δημοκρατίας να ενθαρρύνει το φαινόμενο και να μην αντιλαμβάνεται του εθνικούς κινδύνους που ελλοχεύουν. Δεν θα χρειαστεί βία για να το επιβάλλουν αυτό οι τούρκοι αφού εμείς είμαστε πρόθυμοι και υπηρεσίες να τους προσφέρουμε, και την οικονομική στήριξη και προστασία να τους δώσουμε. Θα γίνουν δυνατοί, βασιζόμενοι στη δική μας αδυναμία.

Δουλέμποροι, έναντι αμοιβής, βοηθάνε τζιχαντιστές που δυσκολεύονται να φθάσουν στην Ευρώπη, να έρχονται στην Κύπρο. Η κυβέρνηση Άσσαντ ήδη έχει κάνει παραστάσεις προς το υπουργείο εξωτερικών ότι ο πόλεμος τελείωσε και οι Σύριοι επιστρέφουν στα σπίτια τους, ότι αυτοί που διαφεύγουν είναι τρομοκράτες και εγκληματίες κοινού ποινικού δικαίου. Είναι γνωστό ότι οι αιτητές πολιτικού ασύλου ζητούν και μεταβαίνουν στην Πάφο προφασίζοντας ότι έχουν εκεί συγγενείς, όμως ο πραγματικός τους στόχος είναι η δημιουργία γκέτο όπου θα ελέγχουν την τοπική κατάσταση σε μελλοντικό χρόνο.

Έχουμε δει πολλαπλασιασμό των τζαμιών στα κατεχόμενα την τελευταία δεκαετία, την απαγόρευση της θεωρίας της εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους στα σχολεία και την καθημερινή διείσδυση του νόμου της Σαρίας στην τουρκική κοινωνία των κατεχομένων. Η ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση των κατεχομένων θα εντείνεται ολοένα και περισσότερο τα επόμενα χρόνια αφού την εξουσία θα έχουν οι αδελφοί μουσουλμάνοι του Ερντογάν.

Η δημογραφική αλλοίωση του ελληνοπαίδων στα σχολεία υπέρ των μουσουλμάνων θα επιφέρει αναπόφευκτα και την αλλαγή στο σύστημα παιδείας στα πλαίσια μίας διαθρησκευτικής και πολυπολιτισμικής ιδεολογίας. Ο λαός θα τρομοκρατηθεί και δεν θα μπορέσει να αντιδράσει, οι πολίτες δεν θα μπορούν να προστατεύσουν τις γειτονιές τους και τα σχολεία τους. Η αντιρατσιστική ρητορική και νομοθεσία θα αφαιρέσει τελεσίδικα την ελευθερία του λόγου και την φωνή της λογικής. Το αφήγημα ότι είμαστε ανθρωπιστές και δεν έχουμε πέτρα αντί καρδιά καταρρίπτεται σίγουρα με την λογική ότι σίγουρα δεν έχουμε πέτρα αντί μυαλού στο κεφάλι μας.

Παρά την αδιαφορία της ντόπιας πολιτικής ελίτ που στέκεται αλληλέγγυα στους λαθροεισβολείς, ο λαός μας διατηρεί βαθειά την εθνική του συνείδηση και ανησυχεί. Οι ηγέτες του κράτους το γνωρίζουν αλλά αποφεύγουν να διαβουλευθούν με το λαό μας για αυτά τα προβλήματα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δημιουργούν ενοχές στους συμπατριώτες μας για να μπορούν έτσι εύκολα να τους ποδηγετούν.

Αυτό μας λέει ένα και μόνο πράγμα, η απειλή είναι εκ των έσσω, το μέλλον του τόπου μας απειλείται από αυτούς τους πολιτικούς, τους διανοούμενους και τους «επαγγελματίες ανθρωπιστές» οι οποίοι εν ονόματι μίας ψευδοθεώρησης περί ανθρωπισμού και αλληλεγγύης καταστρέφουν την πατρίδα μας.

Η πατρίδα μας είναι βαθύτατα χριστιανική όπως και τα άλλα έθνη κράτη της Ευρώπης σε μία ανεξάρτητη συνύπαρξη, με τις ίδιες ρίζες, ίδιες αξίες και ίδια ιστορία. Ευρώπη σημαίνει ισότητα, δικαιοσύνη και ευσπλαχνία. Κύπρος όχι Τουρκία, Ελλάδα όχι Πακιστάν, Ευρώπη όχι Αφρική, Χριστιανισμός όχι Χαλιφάτο.

Μας είπαν να τους καλωσορίσουμε, να τους βοηθήσουμε αλλά δεν μας είπαν πως θα μας αντικαταστήσουν. Το κράτος μας στηρίζει μία εγκληματική συμμαχία από δουλεμπόρους, διεθνιστές και πολιτικούς ακτιβιστές που μόνο σκοπό έχουν είναι το προσωπικό τους όφελος, αδιαφορώντας για το αν δεν μείνει κανένας γηγενής σε αυτό τον τόπο. Στηρίζουν κράτος αλλά όχι έθνος, στηρίζουν ένα αβέβαιο μέλλον αλλά όχι ένα σίγουρο παρελθόν. Εάν δεν επιζητήσουμε την άμεση επαναμετανάστευση αυτών των ανθρώπων πίσω στις πατρίδες τους πολύ σύντομα θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με τους τούρκους έποικους στα κατεχόμενα.

Μάριος Βασιλείου
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Ε.ΛΑ.Μ