Στην παρουσία του Βουλευτή Αμμοχώστου, Λίνου Παπαγιάννη, και δεκάδων συναγωνιστών το ΕΛΑΜ τίμησε τη μνήμη του Τομεάρχη της ΕΟΚΑ στη Λάρνακα, Μιχαλάκη Παρίδη.

Ο Μιχαλάκης Παρίδης έπεσε ηρωικά, στις 27 Αυγούστου του 1958 στο χωριό Βάβλα, αρνούμενος να παραδοθεί στους Άγγλους στρατιώτες οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Αντιστάθηκε πυροβολώντας εναντίον των διωκτών του, όμως οι σφαίρες του εχθρού τον έριξαν νεκρό.

Στεφάνι κατέθεσαν εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ ο Επαρχιακός Λάρνακας, Ηρακλής Ηρακλέους, ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας, ο Πρόεδρός του Σωτήρης Ιωάννου και εκ μέρους του ΕΛΑΜ Λάρνακας ο Ανδρέας Καδης.

Αμέσως μετά την τελετή τα στελέχη μας συνομίλησαν με συγγενείς και τον υπόλοιπο κόσμο σε ευχάριστο κλίμα, αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι πως το πνεύμα της θυσίας του ήρωα είναι η αγωνιστικότητα, το θάρρος, η γενναιότητα και η αυταπάρνηση. Στοιχεία που απουσιάζουν από τη σημερινή πολιτική ηγεσία που δήθεν τιμά τους ήρωές μας.

Παρ’ ότι ο Μιχαλάκης Παρίδης, πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους ήρωες της Λάρνακας εντούτοις έλαμψαν δια της απουσίας τους τα πλείστα κόμματα και…ο Δήμος Λάρνακας.