Δεκάδες ΕΛΑΜίτες κατέκλυσαν χθες βράδυ τους κεντρικότερους δρόμους της Αγίας Νάπας, πραγματοποιώντας δυναμική ενημερωτική δράση, διανέμοντας φυλλάδια σε συμπατριώτες μας, αλλά και σε τουρίστες στα Αγγλικά και στα Ρωσικά, αναφορικά με τις πραγματικές διαστάσεις του Κυπριακού προβλήματος, που είναι η βάρβαρη τουρκική εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή της πατρίδας μας, προτρέποντάς τους να μην επισκέπτονται τα κατεχόμενα, καθώς με αυτό τον τρόπο αιμοδοτούν οικονομικά την κατοχή.

Επίσης, υπήρχε αναφορά στα εγκλήματα που διέπραξαν οι Τούρκοι, καθώς και στις άναναδρες δολοφονίες του Τάσου Ισάακ και του Σολωμού Σολωμού. Τέλος, το φυλλάδιο έκανε αναφορά στην επερχόμενη διάνοιξη οδοφράγματος πάνω από τον χώρο θυσίας των δύο ηρωομαρτύρων, με την οποία η κυβέρνηση ασελγεί με τον χειρότερο τρόπο στην μνήμη τους. Παράλληλα, με την διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, θα δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής.

Οι δράσεις του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχιστούν αμείωτες, στο πλευρό του απλού Λαού, υπενθυμίζοντας στους συμπατριώτες μας και ενημερώνοντας τους τουρίστες που επισκέπτονται την πατρίδα μας για τα εγκλήματα που διαπράχθησαν και συνεχίζουν να διαπράττονται απέναντι στον κυπριακό Ελληνισμό.

Ο αγώνας μας για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και δικαίωση των νεκρών μας δεν θα σταματήσει ποτέ.