Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ερωτηθείς για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αναφέρει ότι «είναι μπόρα και θα περάσει».

Οφείλουμε να απαντήσουμε στο κόμμα που κατά κοινή παραδοχή «ΕΛΑΜοποιείται» για σκοπούς εκλογών, ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είναι παροδικό φαινόμενο, όπως μαρτυρούν άλλωστε και οι συνεχείς εκλογικές επιτυχίες με πρόσφατο παράδειγμα το 5,65% των προεδρικών εκλογών, αλλά μια νέα πολιτική δύναμη που ήρθε με στόχο να ανατρέψει το παλαιοκομματικό κατεστημένο.

Αντ’ αυτού, άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για τις μπόρες που θα περάσουν, καθώς από τους εφτά Βουλευτές που είχαν κάποτε, σήμερα απέμειναν με τρεις και μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν εκτός Ευρωβουλής.

Στα κόμματα του κατεστημένου, όπως την ΕΔΕΚ, που σε πλήρη σύμπλευση περνούν νόμους για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα στην πλάτη των φορολογούμενων πολιτών, με πρόσφατο παράδειγμα την πρόταση νόμου του Μαρίνου Σιζόπουλου για φορο-απαλλαγές στην ακίνητη περιουσία των κομμάτων, όπως συμβαίνει με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, απαντάμε με ένα σύνθημα από τα παλιά:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)