Το ΕΛΑΜ παρευρέθηκε στην συναυλία συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής το βράδυ της Τρίτης 31/7, με την ονομασία “Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα”, που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, όπου παρέδωσε εισφορά ύψους χιλίων ευρώ στο περίπτερο του Hope For Children, που τελούσε υπό την αιγίδα του επίτροπου εθελοντισμού κ. Γιαννάκη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως είχε προαναγγείλει προεκλογικά, επιστρέφει τα χρήματα της κρατικής χορηγίας στον Λαό που τα έχει πραγματική ανάγκη. Έτσι, ενστερνιζόμενο τις ανάγκες που έχουν οι πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, το ΕΛΑΜ στέκεται και οικονομικά στο πλευρό των Ελλαδιτών, που είναι οι πραγματικοί αδελφοί μας.

Ας ελπίσουμε αυτή η καταστροφή να είναι η τελευταία που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός και επιτέλους να έρθουν καλύτερες μέρες.

Όμως, οι ευχές από μόνες τους δεν μπορούν να επιφέρουν καμία αλλαγή, αν εμείς ως Ελληνισμός δεν πράξουμε τα δέοντα. Γι’ αυτό, ο κάθε Έλληνας έχει υποχρέωση να δράσει με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο για την πατρίδα μας και τον λαό μας.

Από την νοτιότερη γωνιά όπου χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε πάντα κοντά στην Ελλάδα, όπως ο Ελληνισμός (όχι οι πολιτικοί) ήταν πάντα κοντά στην Κύπρο.